Джошуа настоява за мач с Пулев на Острова, Хърн обяви и кога може да се случи

| Бойни спортове

Намеренията на Антъни Джошуа и неговият промоутър Еди Хърн продължават да бъдат насочени към това сблъсъкът с Кубрат Пулев да се проведе във Великобритания и никъде другаде. Хърн призна, че това е приоритет №1 и всички други опции ще се разглеждат единствено, ако стане невъзможно двубоят за световната титла да не бъде на Острова.

В същото време той обяви и краят на септември като първият възможен период за провеждане на мача, който бе отложен заради коронавируса.

Пулев: Джошуа е много уплашен от мен, да се бие или да овакантява!

„Няма ли да е прекрасно да излезем от всичко това и да организираме сблъсък за световната титла в тежка категория във Великобритания тази година. За нас това е абсолютният приоритет и ако не бъде възможно, тогава ще разглеждаме други опции по света“, каза Хърн.

От лагера на Пулев предпочитат варианта за провеждане на мача в Хърватия, където имат готовност за сблъсък на открито на римски амфитеатър.

„Хърватия е потенциален вариант за провеждане и е част от по-широките дискусии. Имайки предвид настоящата несигурност бих очаквал да го видим отново на ринга най-рано в края на септември, но по-скоро през октомври или ноември, когато се надяваме мерките да са отпуснати.“

Лагерът на Пулев предпочита Хърватия за сблъсъка с Джошуа

Ивайло Гоцев: Имаме много солидна оферта за мача с Джошуа

Еди Хърн: С Джошуа искаме мач с Пулев пред публика

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още