Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че настоящият носител на три от поясите Анди Руис е най-добрият в тежка категория, но той ще вземе реванш от него за изненадващата загуба в началото на юни.

Мексиканецът нанесе първо поражение на Ей Джей в професионалната му кариера, а двамата ще се изправят един срещу друг отново на 7 декември в Саудитска Арабия. “Уважавам Анди и неговия щаб. Според мен в момента той е най-добрият боксьор в тежка дивизия. Когато гонгът удари, ние се захващаме с бизнеса. Надявам се годините на труд да се отплатят на 7 декември. Вярвам в себе си и в своя инстинкт, който ми помогна да стигна дотук”, коментира Джошуа на днешната пресконференция в Лондон.

В столицата на Великобритания Джошуа и Руис застанаха лице в лице, за да промотират предстоящия сблъсък. “Руис е спокоен и може да се бие. Той е сериозен боксьор. Когато печелиш е забавно, но сега загубих. Загубата бе болезнена, допуснах я, защото бях нетърпелив и исках да стигна до бърз нокаут. Това е кратка спънка, продължаваме напред. Ще си върна титлите и отново ще ме уважават като най-добрия в тежка категория”, допълни британецът.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS