Еден Азар: Щастлив съм, че се завръщам на терена


Звездата на Реал Мадрид Еден Азар заяви, че е много щастлив от факта, че той и съотборниците му ще могат да подновят пълноценни тренировки макар и на групи. Белгийският национал сподели, че се чувства добре физически, но ще му трябва време, за да възвърне формата си.

Реал Мадрид ще изчака до 2021 година, за да направи невероятен двоен удар

"Чувствам се много добре. Страхотно е, че се върнах на терена и мога отново да тренирам със съотборниците. Сега само чакаме да дойдат мачовете, но съм много щастлив. След два месеца сега се нуждая от повече натоварване и игра с топка. Единствено искам да бъда подготвен за следващия мач. Първата седмица беше малко странна, но вече отново можем да тренираме в група", каза Азар.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още