Ектор Бейерин с кампания за околната среда

dsport.bg

Футболистът на Арсенал Ектор Бейерин използва социалните мрежи, за да привлече вниманието на хората към темата за околната среда. Испанецът качи свои снимки със специално изработен за каузата екип на Арсенал.

Фланелката също така отдава почит към семейството на футболиста, както и на неговото куче Ото. 

Снимките, които Бейерин качи в своя Туитър акаунт са придружени от текст: "Арсенал. Околна среда. Дрехи."

Отпред на фланелката, като спонсор е логото на WWF. На гърба е името на Бейерин, придружено от номер, който е с леопардова щампа.

24-годишният испанец започна своята кампания за опазване на околната среда през изминалата година.

Тогава той каза: "Мисля, че като футболисти ние имаме огромна платформа, която може да използваме повече. Знам, че е по-удобно да седите вкъщи на дивана заедно със семейството си, децата и приятелите си и да не мислите за нищо, но с платформата, която ние футболистите имаме, трябва да бъдем хората, които да говорят за тези проблеми. Има толкова много неща, с които можем да помогнем.

24-годишният футболист е говорител и на веганско движение.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук