Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира тежката загуба с 0:3 от Лудогорец в Разград. Той отбеляза, че в тима има сериозни проблеми. Специалистът говори за пасивното си поведение край тъчлинията. На въпрос дали ще има нови попълнения в ЦСКА, Ел Маестро не да даде отговор.

„Много сме далеч от това, което искаме. Има едно или две ще кажа индивидуални представяния, но нищо повече“, започна Ел Маестро.

„Не трябва да забравяме, че не спечелихме срещу Лудогорец предния сезон от три опита. Винаги е трудно да спечелиш срещу тях. Завършихме на точка зад Лудогорец предния сезон, а разликата изглежда по-голяма. Нещо се е случило между края на миналия сезон и този мач. Може би между края на миналия и началото на този сезон. Това е въпрос на дълбок анализ. Има повече от един фактор, но няма прост отговор. Имам такива, но не искам да ги споделя“, продължи той.

„Лесно е да се критикува. Не мисля, че мотивацията или характерът са проблемът. Разбира се, трудно е, когато допуснеш три гола след статично положение срещу топ отбор. Трудно е, когато не вкараш първия си гол и е трудно, когато допуснеш голове от ситуации, които не са реални шансове. Няма да вземеш точки от добър отбор. Настроението е много лошо“.

„Очевидно не ме познавате много добре. Аз съм пасивен край тъчлинията. Да скачаш нагоре-надолу, не е най-добрият начин да решиш дълбоките проблеми, които имаме. Преди да реагираш, трябва да направиш калкулирани решения. Мисля генерално, когато стоя по този начин край тъчлинията и след 0:3. Мисля какво да направя утре, следващата седмица и другата събота“.

„Не знам за нови попълнения. Не трябва да питате мен тези въпроси. Това са най-добрите фенове, те са страхотни. Феновете винаги са страхотни, но ние трябва да печелим точките. Те, ако играеха за точките, щяха да са шампиони всяка година. Няма какво да направим освен да работим. Да работим още сега в автобуса, после през седмицата и да се подобрим. Утре е моят 15-и ден тук и не показваме сериозно подобрение от първия ден. Проблемите са много сериозни. Не съм дошъл във фантастично работеща машина. Давам най-доброто от себе си. Надявам се, че показвам качества да се справя с тази криза. Засега е тука“, каза още Нестор Ел Маестро.

Лудогорец загря за Астана с класика срещу вял ЦСКА

Десподов след трите гола на Лудогорец: Можеше и повече, но нека не бъдем егоисти

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS