Емоционален Гришо в Хасково: Вкъщи съм, винаги е много хубаво

dsport.bg

Григор Димитров бе много емоционален при посещението на кортовете в Хасково, на които направи първите си стъпки в тениса. Той даде открит урок на местни таланти, а след това сподели радостта си от факта, че е вкъщи.

Гришомания в Хасково, Димитров зарадва местните (видео)

"Вкъщи съм. Радвам се да се прибера в родния ми клуб, родния ми град. Щастлив съм. Когато се върна тук, винаги е много хубава носталгия. Винаги има деца с усмивка. Аз бях един от тях. Каквото цялото семейство направи през тези години за мен, го оценявам все повече с всяка изминала година. Когато се върна, съм вкъщи."

"Винаги се радвам, когато мога да допринеса за спорта. Спортът ми е дал толкова много. Моят съвет, който съвет мога да им дам, може да не работи за тях. Самите ранни години са най-важното нещо. Аз съм един огромен щастливец да имам правилните хора около себе си и да продължавам да искам повече от себе си всяка изминала година."

А на въпрос защо майка му Мария не е с него на кортовете и какво ще му сготви тази вечер, Григор отговори: "Точно. Вижте как познахте какво прави в момента. Днес е изненада."

Относно почивката в Исландия, Григор коментира: "Беше малко спонтанна почивка. Винаги всяка една година имаме време само за семейството. Тази година решихме да сме там."

А колко време ще остане в Хасково? "Зависи. Тази година имам повече време да почина. Ако мога да остана още дни, със сигурност ще остана. Имам много неща да върша."

Относно пожеланията за 2020, Димитров отговори: "Без контузии. Да започна годината както знам, че мога. Да достигна това ниво, което знам, че мога. После се надявам още по-нагоре."

Григор: Ще бъда играещ капитан на България за ATP Cup (видео)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още