Енгибаров: Футболистите ми са моралните победители

dsport.bg

Старши треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров остана доволен от раздаването на неговия отбор и похвали своите състезатели, които бяха на броени минути да вземат точка от Лудогорец:

"Въпреки че ни отбелязаха гол, аз съм доволен от представянето. Играчите спазиха тактическите указания и създадохме доста положения. Малшансът ни преследва от началото на сезона. Ако имахме повече спортен шанс, нямаше да имаме толкова малко точки. Аз казах на футболистите ми, че те са моралните победители, тъй като Лудогорец е най-добрият и стойностен отбор в България, така че се гордея с тях. Играхме като равностойни с Лудогорец, не се стъписахме. Един техен футболист струва, колкото нашия цял отбор."

Лудогорец излезе сух от дъжда в Бистрица (видеоанализ + оценки)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още