Енгибаров: От червено грозде, бяло вино трудно се прави

dsport.bg

Треньорът на Витоша Енгибар Енгибаров бе безпомощен след поредната загуба, този път 0:2 от Ботев Пловдив. Спецът призна класата на противника на Тодор Неделев и обяви, че зимната селекция ще е решаваща за бъдещето на клуба.

"Класата на Ботев си каза думата. Феноменален Тошко Неделев, който вкара страхотен гол. Най-лошото нещо е, че куцаме в завършващата фаза. Няма как да бием като не вкарваме. Малшансът ни преследва. Така почнахме, така и завършихме", обяви той.

Тодор Неделев превзе Витоша

"По принцип, аз съм от хората, които не се предават. При нас нещата трудно се случват. Индивидуалната класа ни липсва. Селекцията ще бъде решаваща за нашия отбор", добави Енгибаров.

"Въпрос е на преговори кой ще дойде. С ръководството работим добре, но зависи и от играчите, които ще дойдат. От червено грозде, бяло вино трудно се прави", добави Енгибаров.

Чуйте какво още каза Енгибар Енгибаров в аудиото

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още