Етър и Болярчета заровиха томахавките

dsport.bg

След близо десет години на деление при подрастващите футболисти във Велико Търново ФК “Етър” и СК “Болярчета” заровиха томахавките и постигнаха договорка за сътрудничество при развитието на младите таланти в града. До този момент децата бяха разпръснати в двата клуба.

За да имаме силен подрастващ футбол и след това юношески, е редно всички деца да тренират и играят заедно. “А” и “Б”-то във футбола малките футболисти ще получават в СК “Болярчета”, които са доказали, че са водеща школа в този етап от обучението. След това те ще преминават в “Етър”, за да получат нужните знания, умения и шанс, за да стигнат до мъжкия представителен отбор на града.

С тази избистрена структура на детско-юношеската школа във Велико Търново ще трябва да бъдат наясно и да се съобразяват всички деца и родители, обявиха от двата клуба – президентът на „Етър” Деян Куздов и директорът на ДЮШ на “виолетовите” Стефан Ангелов и съпрезидентите на “Болярчета” Десислав Божков и Николай Колев. В знак на бъдещото сътрудничество СК “Болярчета” покани “Етър” на предстоящия си пролетен турнир във всички възрасти.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още