Етър представи новите си екипи за сезон 2023/2024 г. с атрактивна фотосесия, в която се включиха футболистите Мариян Иванов, Николай Янков и Георги Александров. Както вече беше съобщено, в чест на стотния юбилей от основаването на клуба, през новия сезон “болярите” ще играят с най-старата си клубна емблема върху фланелките.

Екипировката Nike, украсена от историческия знак, бе представена в специална фотосесия, а надсловът на кампанията е „Пазим историята!“ Официалният екип е в традиционния виолетов цвят с оригиналната емблема на Етър от 1924 г. и на спонсора. Резервният черен екип е с бели орнаменти.

„Пожелаваме на отбора паметни победи и славни мигове на терена в Първа лига през новия сезон!“, обявиха от българската верига за търговия със спортни стоки, която си сътрудничи с „виолетовите“ от миналата година.

С технологичните и модерни екипи на световната топ марка, украсени със старинната емблема, отборът ще посрещне своя стотен рожден ден на 24 април 2024 г.

Екипите ще бъдат в продажба от петък, 14 юли, както във фен магазина на „Етър“, така и в онлайн магазина на клуба https://etarshop.com/.

Етър завърши подготовката си с равенство срещу Литекс

Нов вратар подписа с Етър

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS