Етър представи новите си екипи на "Царевец"

dsport.bg

Етър представи новите си екипи за сезона 2022/2023 г. с атрактивна фотосесия на Царевец, в която в ролята на модели се включиха Даниел Младенов, Мариян Иванов и Николай Янков.

Новата екипировка изцяло е на елитния бранд Nike. Официалният екип е в традиционния виолетов цвят с логото на Етър и на спонсора. Първият резервен екип за мачовете е изцяло в бяло, а много интересен е третият резервен екип за мачовете – изцяло в черно със златиста емблема на Етър. Футболистите получиха и екипировка за свободното време, за пътуванията за мачовете, тренировъчни екипи, анцузи и т.н.. Вратарските екипи са в червено и в жълто.

Феновете на Етър вече могат да се сдобият с абсолютно всеки от оригиналните артикули – както с всяка от игровите фланелки, така и с тези за свободното време, тренировъчните, с анцузите и спортните горнища, сакове и др.

Вече може да поръчвате новата екипировка на „Етър“ онлайн на https://etarshop.com/, а от края на седмицата ще я откриете и в магазин SPORT DEPOT Велико Търново и фен магазина на клуба!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още