Етър преподписа с Дани Младенов и Яни Пехливанов

dsport.bg

Етър си осигури услугите на още двама от основните футболисти от миналогодишния състав – нападателят Даниел Младенов и халфът Яни Пехливанов. Двете страни се споразумяха днес за условията по оставането на двамата футболисти на стадион „Ивайло” и на тях ще се разчита за новото първенство и атаката на елита.

С това броят на играчите от миналогодишния състав, които ще помагат за завръщането в Първа лига, става 11. Все още се очаква развитие само около Божидар Кацаров, който обмисля предложение от чужбина.

Етър ще запази дублиращия си отбор в Северозападната Трета лига. Той ще бъде изграден основно от млади футболисти от школата, родени 2003 и 2004 година, съобщи директорът на школата на великотърновския клуб Стефан Ангелов.

Нов старши треньор ще води Етър-2, след като Марин Стефанов стана част от щаба на Веселин Великов в първия отбор. Дублиращият тим ще бъде воден от Николай Катъров. Подготовката ще започне на 2 юли, а се очаква първенството на Трета дивизия да стартира на 8 август.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още