Билетите за мача Етър – Берое, който е в понеделник от 19:00 ч., са в продажба от днес, 10 август в мрежата на Eventim. В четвъртък и петък те могат да се купуват и в офиса в клуба.

В понеделник, 14 август, от 13:00 ч. билетите ще се продават във фен магазина. От 17:00 ч. отварят и двете каси откъм централния сектор, а от 17:30 ч. и касата за феновете на „Берое“ от южната страна на стадион „Ивайло“.

Цената на стандартните билети е 10 лв., а за ученици и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) – по 6 лв.

Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 17:45 ч.

По разпореждане на МВР на стадиона няма да се допуска внасянето на бутилки с вода или други течности. Има подсигурена вода на четири точки в Сектор А и една в сектора за гости.

От Етър призовават хората да идват по-рано на стадиона, за да няма струпвания пред касите и входовете.

Целият паркинг от северната страна на стадиона, включително и откъм Зоналния съвет на БФС, ще бъде затворен още от понеделник сутринта.

"Извиняваме се на гражданите за създаденото неудобство. Припомняме и че заради временното затваряне на бул. „България“ улицата пред стадион „Ивайло“ е доста натоварена за движение.

Пресечката от „Бойчо войвода“ до „Славянска“ ще бъде затворена от 16:00 ч. за движение и е предназначена за автомобилите на гостуващите фенове", написаха още от Етър. 

Етър пусна официална жалба за съдийството в двубоя срещу Черно море

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS