Локомотив Пловдив започна своята подготовка с 5 футболисти, които са на проби в клуба – Роман Иваноф, Матенин Кулибали, Владимир Медвед, Уго-Кевин Сакоа и Педро Виана.

Локомотив Пловдив се подсили с Мартин Райнов, бивш футболист на Пирин е на проби

Роман Иваноф

20-годишният бранител, роден в Аржентина, е висок 190 сантиметра. Силният му крак е десният. Роденият през 2003 година футболист е юноша на местния Клуб Атлетико Хуракан.

Локомотив Пд взима аржентинския бранител Иваноф

Матенин Кулибали

Матенин Кулибали е 21-годишен малийски централен защитник. Той е висок 181 сантиметри. Кулибали е юноша на Троа, а на професионално ниво е играл за люксембургския Шифланж, който е и последният му клуб. За последно малиецът е играл на 27 септември 2023 година.

Владимир Медвед

Владимир Медвед е далеч по-познато име, тъй като беларусинът за последно защитаваше цветовете на Пирин Благоевград. 24-годишното крило има общо 13 двубоя за „орлетата“ в българския елит. В своята кариера Медвед е играл за беларуските Нафтан Новолоцк, Славия Мозир, Динамо Брест, Слюцк, за руските Ростов II, Криля Советов II, Ротор Волгоград, казахстанския Атурау и грузинския Сиони Болниси.

Уго-Кевин Сакоа

20-годишният централен нападател е висок 191 сантиметри и има френско гражданство. По-силният крак му е левият. Сакао е юноша на френския Амиен, а през професионалната си кариера играе в третото и четвърто ниво на италианския футбол за местните Таранто и Баньолезе.

Павел Колев: Има сериозен интерес към Динко Хоркаш

Павел Колев: Банковата сметка на Локомотив е със запор от НАП, но сме се справили с проблема

Томаш за целта пред Локомотив Пловдив: Шампиони!

Локо Пд обяви официално трансфера на Джовани в Китай

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS