Евертън връща парите на феновете от билети

Ръководството на Евертън обяви, че ще върне парите на всички притежатели абонаментни карти за оставащите мачове до края на сезон 2019/20, ако срещите се изиграят при закрити врата.

Футболът във Великобритания спря на 13 март заради пандемията, като във Висшата лига на Англия остава да се изиграят още девет кръга. От Евертън съобщиха, че ще върнат парите за билети на своите фенове за оставащите пет домакинства до края на сезона. Другият вариант е привържениците да не си вземат средствата, а да ги използват като ваучери за следващи мачове или да ги дарят на благотворителната фондация към клуба.

Британските власти решиха спортните събития да се завърнат от 1 юни, но всички прояви ще се провеждат без публика. Клубовете от Висшата лига ще се срещнат отново днес, за да дискутират подновяване на тренировъчния процес.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още