Фен клубът на Арсенал в България с много нови попълнения

dsport.bg

В края на 2019 г. приключи и зимната кампания на фен клуба на Арсенал България за присъединяване към организацията. Равносметката е, че лошите футболни резултати не успяха да откажат повече от 30 нови фенове на Арсенал да се присъединят към най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България (ASCB).

Фен клубът на Арсенал в България вече традиционно дава възможност на всички желаещи да станат част от организацията още през декември, вместо да чакат края на сезона в Англия. 

Всички новорегистрирани привърженици ще имат възможност да кандидатстват за груповото посещение на българските фенове в Пирея още през февруари, където Арсенал ще гостува на гръцкия Олимпиакос в първия си мач от елиминационната фаза на Лига Европа, за който се очаква повече от 50 български привърженици да подкрепят своите любимци на живо.
След като група български артилеристи посетиха европейския дебют на Фреди Люнгберг като треньор на Арсенал в Лиеж, сега феновете от България ще имат възможност да наблюдават и европейския дебют на друг техен любимец, който ще води тима в Атина, а именно Микел Артета.

Освен възможността да кандидатства за билети за домакинските мачове във Висшата лига и гостуванията в Европа, всеки официален член получава и членска карта и подарък от организацията, който тази година е уникална метална магнитна отварачка и силиконова гривна с логото на фен клуба.

Представителите на ASCB приветстват новоприсъединилите се фенове към организацията и изразяват нетърпение да преживеят заедно много приятни футболни емоции. А най-голямата гордост на ASCB е, че чрез фен клуба се създават нови семейства, в чиито редици се раждат ново поколение артилеристи!
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още