Фен клубът на Арсенал в България ще отбележи 17-тата си годишнина в Пловдив

dsport.bg

На 4, 5 и 6 юни Пловдив ще посрещне фенове на Арсенал Лондон от цяла България. Поводът е 17 години от създаването на българския фен клуб на Арсенал, което ще събере привърженици на артилеристите в града под тепетата от цялата страна. Тази година за първи път отбелязването на рождения ден ще се проведе съвместно и с регулярното Общо събрание на българския фен клуб и избор на нов управителен съвет, което се осъществява всяка година, съгласно приетия устав на организацията. Така българските фенове на Арсенал ще съчетаят полезното с приятното.

Провеждането на Общо събрание е изключително важно за организацията, тъй като освен гласуване за избор на представители в управителния съвет, на него могат да бъдат дискутирани и други съществени за дейността на фен клуба теми и предложения, които се предлагат за гласуване между присъстващите на събранието. Всеки членуващ в организацията и присъстващ на събранието има право да упражни правото си на глас.

Мнението на всеки фен, който е част от ASCB, е важно за развитието на фен клуба и наличието на дискусии е добър признак, че членуващите в организацията са загрижени за нейното състояние. Именно благодарение на някои спорове са създадени едни от най-добрите инициативи на фен клуба, така че се поощрява всеки смело да изрази своето виждане за подобряването на дейностите в организацията.

След приключване на официалната част с провеждането на Общото събрание, което е с начален час 11:00 ч. на 5 юни, присъстващите фенове ще могат да се включат в организиран специално за тях футболен турнир, който ще се проведе на спортния комплекс на Гребна база. За завършек на дългия ден за българските артилеристи ще бъде организирана празнична вечеря със специално приготвена торта за 17-тия Рожден ден на фен клуба.

Фен клубът на Арсенал в България (ASCB) e най-големият официален фен клуб на чуждестранен отбор в страната. В организацията членуват над 650 привърженици на отбора, като има 10 регистрирани клона в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Велико Търново, Русе, Плевен и Добрич. ASCB участва и организира многобройни спортни и благотворителни инициативи и се ползва с уважение сред чуждестранните фен клубове и самия футболен клуб на Арсенал. Благодарение на своята активност и организираните инициативи, фен клубът няколко пъти попада на страниците в програмите за мачовете на Арсенал.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още