Фен на Ливърпул подпалил офис сграда при празненствата по случай титлата?

Фен на Ливърпул е обвинен, че е подпалил офис сграда по време на празненствата по случай титлата на Висшата лига, която "мърсисайдци" спечелиха за първи път от 30 години насам. Новината бе съобщена от "Sky Sports".

19-годишният Матю Егълсден вероятно ще бъде съден, тъй като умишлено или неволно е причинил пожар в сградата "Royal Liver Building", като е пуснал фойерверки. Разследващите са категорични, че ракетата, която младежът е запалил е причинила пожара в сградата, който е нанесъл щети на стойност 10 хиляди паунда. Все още обаче не е ясно дали именно пуснатата от него ракета е довела до избухването на огъня.

Според адвоката на подсъдимия той и баща му веднага са се предали пред властите, като 19-годишният Егълсден е признал, че е ползвал пиротехника. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още