Фен на Лудогорец дари пари в помощ на Левски

dsport.bg

Привърженик на шампиона на България Лудогорец, който живее извън България, направи дарение от 50 евро в помощ на закъсалия финансово футболен клуб Левски. 

Това става ясно от фейсбук страницата на Стефан Стефанов, който написа, че фен на Лудогорец дарява днес на ФК Левски и желае професионални успехи за България, за спорта в тежки моменти. Той е публикувал платежно нареждане, от което е видно, че е дарил сумата от 50 евро. Това впечатли "сини" привържници, които му благодариха с коментари под поста и пожелаха успех на любимия му Лудогорец.

Същевременно фен организации на Левски продължават с даренията си към клуба. Прави впечатление новата тенденция, с която се даряват пари за следващите няколко месеца. Така например фен клуб "Източен фронт" ще дарява следващите няколко месеца по 1000 лева на "синия" клуб. Същото ще направят и от фен клуб "Сини родопчани Смолян". 

Кампанията за дарителство за Левски, както и за закупуване на абонаментни карти. По-късно ще бъдат обявени резултати от днешния ден. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук