Фенка на Левски стана Царица на розата 2020

| Любопитно

С 3576 гласа възпитаничката на ППМГ „Никола Обрешков” Мария Петрова грабна короната на най-стария конкурс за красота в България и стана Царица Роза 2020‘. 

Мария не крие, че е фенка на Левски. 

В конкуренция с още 23 момичета, 18-годишната красавица е 52-та Царица на Казанлък.

Първа подгласничка на Царица Роза, с 3169 гласа е Сузан Иглева, 18-годишната казанлъчанка, от СУ „Екзарх Антим I”, която участваше под номер 21 в онлайн конкурса и до последно се конкурира за челното място.

Трета се нарежда синеоката красива математичка, Стефани Кръстева с 1774, която бе с 2 две в надпреварата.

Това не е първото признание за хубостта на Мария Петрова. През 2018 г. тя грабва титлата Мис Стара Загора област 2018. Отново през 2018 г., казанлъчанката става подгласничка в старозагорския конкурс за Царица Августиада 2018.

Мария споделя във визитката си за конкурса, че иска да учи българска и английска филология. Нейна голяма любов е тенисът и обича да прекарва времето си на тенис корта. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още