Фенове на Левски от Перник купиха 600 билета за рождения ден на „сините“

Запалянковци на Левски от Перник са закупили 600 билета за виртуалния концерт, който ще бележи рождения ден на „сините“. На 24 май 26-кратните шампиони ще навършат 106 години, а от клуба продават виртуални билети за събитието, което е с цел да бъдат вкарани свежи средства в касата.

До този момент активността е сериозна, а резултатите към 18 часа на 21 май са следните:

ВИП билетите са продадени. Тяхната цена е 106 лева, а общата им бройка е 602 пропуска.

5 379 билета за Сектор А също са напълно изчерпани. Това важи и за 5 812 пропуска за Сектор Б. За Сектор В остават около 600 билета, а за гостуващия сектор има малко под 2000 свободни билета.

Досега са продадени над 15 250 билета, а остават 2 580. Ако стадион „Георги Аспарухов“ бъде „продаден виртуално“, клубът е готов да го пусне отново в продажба.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още