Фенове на Левски с чудесна инициатива

dsport.bg

Фенове на Левски обявиха официално организацията на 1-ви благотворителен футболен турнир под надслов "Подай ръка на мечтите".

Инициативата е на отборът "Uncensored 1914”, който е създаден миналата година, като естествено продължение на феюсбук групата ПФК "Левски" - Без Цензура и участва само в събития с благотворителна цел. За една година играе в 15 такива събития. Групата се състой от най-обикновени привърженици, които през годините са обособили едно голямо ядро, превърнало се в огромно приятелство независимо от пол, възраст и принадлежност към съществуващи фракции. 

Като първа мечта, за чието осъществяване да помогнат, съвместно с Levski Family са избрали тази на русенецa Светослав Самуилов - бивш световен и европейски шампион по граплинг, с успешна кариера и в ММА. Дори прикован в инвалидна количка, Сисо не се отказва от мечтатата си да изгради специализирана зала с уреди и занятия за рехабилитация на деца с увреждания и за тренировки по различни бойни спортове.

Събитието ще се проведе на 30 ноември от 16:30 часа на терените на ДИТ Спорт - Драгалевци, които ги предоставят безвъзмездно. То ще бъде открито с два демонстративни мача - единият между ветерани на ПФК Левски и организаторите ”Uncensored 1914”, другият между детска формация от школата на ПФК Левски и сборен отбор набор 2010, като всички деца са добри дошли.

Нападателят на Левски Станислав Костов ще се включи с подарък фланелка на отбора, която ще бъде разиграна на търг заедно с други артикули на "сините".

Форматът на турнира ще е 5+1, с времетраене - 2х10 минути, а участници в него ще са записалите се и платили отборна такса от 100 (сто) лева. Всички събрани средства от отборни такси и дарения преди и по време на турнира ще бъдат преведени за каузата. 
Можете да направите дарение и заплатите отборната такса на:


ePay: [email protected]
КИН: 2906323372
PayPal: [email protected]
Bank Account: BG98UNCR70001522832928
Любомир Александров Кръстев


Молим да упоменете в основанието на превода - името на отбора и дали е отборна такса или дарение.
За допълнителна информация и въпроси, можете да се свържете с ”Uncensored 1914” на:

[email protected]
0888 174 211 - Любомир Кръстев

 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още