Привърженици на Локомотив Пловдив от Организация "Трибуна Спортклуб" излязоха с публикация в социалните мрежи, чрез която призовават собственика Христо Крушарски да се раздели незабавно със своите акции и да напусне клуба.

Запалянковците на "черно-белите" твърдят, че тяхното доверие към него е тотално изчерпано.

„Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД "Локомотив"“, пише в писмото до Крушарски.

„Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната“, се казва още в него.

Феновете на Локомотив Пловдив пишат, че Крушарски ги посрамва с комичните си медийни изяви и безбройни скандали: „Наслушахме се на лъжите и цирковете ви!“

От феновeте на Локомотив припомнят на Крушарски, че в изтекъл запис преди известно време е обявил, че рано или късно ще напусне клуба - „този ден настъпи!“. „Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом“, завършва писмото адресирано до Крушарски.

Химки със сериозна оферта за ас на Локо Пд, клуб от Чемпиъншип следи ситуацията

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS