Феновете на Барса скочиха на Сарабия

Едер Сарабия продължава да изпитва трудности в Барселона. Сега феновете го погнаха за стар туит. През 2015 година Сарабия хвали Кристиано Роналдо в социалните мрежи.

В последно време новият треньорски щаб на отбора така и не успява да спечели доверието на играчите, като според различни източници Едер Сарабия е сред най-недолюбваните в екипа.

Скорошните му конфронтации с Меси в мачовете на отбора са станали причина за известно разделение у феновете на каталунците между тези, които смятат, че треньорският щаб трябва да води тима и онези, според които Меси е лидерът.

Най-скорошният проблем на испанеца пък идва, след като фенове на клуба са намерили негово съобщение в социалните мрежи, написано на 12 септември 2015 г. и гласящо: Никога не е имало голмайстор като Кристиано (Роналдо), пише той.

След пристигането на дуета Сетиен-Сарабия, много са хората, които са се сблъскали с помощник-треньора, свикнал с водеща роля на терена, докато Сетиен седи в сянка.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още