Феновете на Барса ще могат да подкрепят тима дори при закрити врати

| Испания

Барселона разкри съвместна интересна инициатива с един от спонсорите си под мотото „ще спечелим този мач заедно“. Кампанията ще позволи на феновете да "присъстват" на "Камп Ноу" по време на домакинските мачове на каталунците.

Чрез официалния си уебсайт каталунците ще съберат снимки на фенове, които ще бъдат прожектирани от видео таблата на „Камп Ноу“ по време на двубоите.

Ако здравната ситуация го позволи и Ла Лига се възобнови, инициативата ще дебютира в двубоя срещу Леганес.

Вратарят на "блаугранас" Марк-Андре тер Стеген се обърна към феновете, като ги насърчи да участват в кампанията: „Да играем на нашия "Камп Ноу" винаги е специално, където подкрепата на нашите фенове е много важна. Тази инициатива е фантастична, защото ни позволява да усетим присъствието на публиката. Трябва да се адаптираме към ситуацията, за да можем да създадем печеливша атмосфера за нашите домакинства."

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още