Феновете на Ботев Пд стартират дарителска кампания за погасяване на дълга към КТБ

dsport.bg

„Жълто-черната“ общественост стартира мащабна кампания за събиране на средства за закупуването на дълга към КТБ (фирма Рент Мениджмънт), информира официалният сайт на Ботев Пловдив. Дългът е на стойност 565 000 лева и на практика застрашава съществуването на пловдивския клуб.

За целта е отворена банкова сметка, в която феновете могат да направят своите дарения. Сметката е направена само и единствено за кампанията и събраните в нея средства ще отидат за погасяването на дълга.

Кампанията е подкрепена от фенските организации в „жълто-черната“ публика. В момента тече подготовка и по още няколко инициативи от феновете за събиране на нужните средства.

Според ръководството на Ботев Пловдив събирането на средствата би било ясен знак към всеки заинтересован инвеститор за огромната фенска маса, която пловдивския отбор притежава.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още