Феновете на Ботев призоваха за замразяване на плащанията по ‘‘Колежа‘‘

dsport.bg

Феновете Ботев Пловдив настояват кмета на Пловдив Здравко Димитров да замрази веднага плащанията по ‘‘Колежа‘‘, докато не бъдат изчистени всички нередности.

Както е известно, на 22.01.2023 г. КПБП, сдружение „ПФК Ботев” и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион „Христо Ботев”.

Сега привържениците настояват в отворено писмо за спиране на плащанията до изясняване и изчистване на всички нередности.

Ето какво написаха организираните фенове на Ботев до кмета на града:

До

Г-н Здравко Димитров

Кмет на Община Пловдив

Уважаеми г-н Димитров,

На 22.01.2023 г. КПБП, сдружение „ПФК Ботев” и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион „Христо Ботев”.

В тази връзка и предвид големия обществен интерес, както и опасността от неправомерно разходване на обществен ресурс, който впоследствие не може да бъде възстановен, Ви призоваваме незабавно да разпоредите прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД „Колежа” до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая. Очакваме да разпоредите вътрешна проверка въз основа на изнесените факти и обстоятелства, резултатите от която да обявите публично.

С уважение:

КПБП, Сдружение ПФК

Тодор Неделев започна бегови упражнения

Пловдив осъмна с плакати против кмета и строителя на ''Колежа'' (ВИДЕО, СНИМКИ)

Ботев Пд не успя да победи латвийци пред погледа на Зингаревич

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още