Феновете на ЦСКА: Всички на мача или в центъра на София

dsport.bg

Привържениците на ЦСКА призовават за масово присъствие на предстоящия мач срещу ЦСКА 1948 от първия кръг на efbet Лига. Мачът е на националния стадион „Васил Левски“. Както бе оповестено от Министерството на здравеопазването в секторите ще се допускат максимум по 1000 човека.

„Днес стана ясно, че от утре в свободна продажба за нас се отпускат секторите "Г" и "В". Любезните домакини на петъчния мач са преценили, че цената за Северната трибуна ще бъде 30 лв., а за централната - 40 лв. Очевидно страхът на крадците на имена, емблеми и история е огромен. Този страх резонира в поредната гавра с футбола и неговите истински фенове“, се казва в в позицията на „Трибуна Сектор Г“.

„Четири години тези хора работиха срещу нас, опитаха се да си присвоят емблемата ни, опитаха се да ни направят сечено и за стадион "Българска армия" - нашия дом. За това ще ви кажем следното:

В петък отиваме всички на мача! ВСИЧКИ! Въпреки гаврата нашите момчета не могат да останат без подкрепа и ако някой си мисли, че ще секне устрема ни по този начин, жестоко се е объркал.

Обещаваме, че всеки един от вас ще влезе и ще подкрепи любимия отбор срещу еничарския корпус. Както обещахме и изпълнихме на финала за Купата. А ако все пак някои останат извън стадиона, в момента в центъра на София се провеждат редица мероприятия, в които биха могли да се включат съвсем спокойно...

ВСИЧКИ НА МАЧА, ЦСКА ЗОВЕ!“

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още