Феновете на Локо Пд поискаха среща с Бойко Борисов

Валери Станков Валери Станков

Привържениците на Локомотив Пловдив поискаха среща с министър председателя Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев и с министъра на финансите Владислав Горанов.

Феновете на Локомотив Пловдив са на мнение, че трябва да се построи стадион Пловдив и едва след това да се помага на другите.

"Ако държавата иска да помага на стадиони, трябва да се започне от стадион Пловдив. Това е градския стадион”, коментира адвокат Колев.

"По информация от арх. Валентин Маринов,  за стадион Пловдив са необходими 15 милиона за първия етап. Има изготвени анализи за стадиона", каза адвокат Иво Стойчев. 

"Базите в Пловдив са в много лошо състояние. На стадион Локомотив през 2004 година падна цяла трибуна. Марешки обеща пред 2500 фена да направи трибуна “Бесика”, но не го направи. Затова ще питаме премиера,  ако не може да стане стадион Пловдив,  то тогава колкото пари се дадат за стадион "Христо Ботев",  то толкова да се дадат и за стадион Локомотив", категорични са феновете на Локо.

"Никога не сме били против изграждането на стадион "Христо Ботев". В сряда бяхме 200 човека с 200 коли. Можеше да блокираме града, но след разговори с полицията решихме да не го правим. Затова първо искаме среща с Бойко Борисов. Искахме среща между фенове на Локомотив, Ботев представители на Общината и държавата но не се състоя", казаха още привържениците на Локомотив.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още