Феновете на Марсилия подготвят бойкот срещу клуба

dsport.bg

Официалните фенгрупи от поддръжници на Олимпик Марсилия призоваха всички запалянковци на клуба да не купуват мърчъндайзинг-продуктите, след като бордът заплаши да прекрати споразумението за сезонни билети на преференциални цени.

От Марсилия предприеха тази стъпка поради нахлуването на недоволни от резултатите на тима фенове в тренировъчната база.

За да върнат жеста на ръководството, фенклубовете решиха да задълбочат дълбоката вътрешноклубна криза и да спрат да вкарват своите пари във фенмагазините.

"Молим всички, които обичат клуба, да се включат в тази битка, като спрат да следват акаунтите на Марсилия в социалните мрежи, които са толкова важни за нашия Борд. Също така призоваваме хората да бойкотират официалните стоки на Марсилия от магазините из града и региона", се казва в обединена позиция, подписана от шест фенклуба, симпатизиращи на Олимпик Марсилия.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още