Фентъзи футбол на българското първенство с награден фонд 20 000 лева

dsport.bg

Българската фентъзи футбол платформа ffstars обяви рекордната сезонна фентъзи игра за Българското футболно първенство с гарантиран награден фонд 20 000 лева!  Фентъзи футбол революцията започва с пълна сила в България! Най-големият сезонен фентъзи футбол турнир в историята на България, с гарантиран награден фонд от 20 000 лева вече стартира и всеки навършил 18 години може да се включи в борбата. Играта ще започне от кръг 8 и ще продължи до кръг 31 в българската Първа Лига!

Регистрацията за сезонната игра ще остане отворена до десет секунди преди началото на Кръг 8, който ще започне на 2-ри октомври в 18:45 с мача Царско Село - Черно Море!

Разбираш ли от футбол? Ако отговорът е да - друго не ти трябва, за да се бориш за голямата награда от 10,000 лева за шампиона в надпреварата!

Все още не знаеш какво е фентъзи футбол? Това е футболна игра, в която участниците изпълняват ролята на мениджъри на виртуални футболни отбори, избират си играчи измежду реални футболисти от Българското първенство и получават точки, базирани на реалното представяне на тези футболисти в мачовете им от първенството. В България фентъзи футболът вече може да ти носи и награди под формата на реални средства, само защото разбираш от футбол! А дали разбираш повече от всеки друг фентъзи играч? Ще успееш ли да вземеш парче от тортата или твоите приятели ще се представят по-добре от теб? Предстои да видим! 

Към играта можеш да се присъединиш тук

Пълните правила на играта може да видите на сайта на ffstars тук

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още