Новият старши треньор на Ботев Пловдив Ферарио Спасов заяви след победата срещу Царско село, че няма да се оплаква. Той сподели, че пред отбора предстои интензивна програма.

„Не се заблуждавам с това, че постигнахме победа срещу Царско село. За мен беше важно как ще завършим една интензивна седмица, като тренировъчен процес“, коментира Спасов.

„Най-важното е, че мачът премина в доста добро темпо. Създадохме положения. Царско село също ни постави под натиск. Използвахме момчета от нашата школа“, добави той.

„Оценката ми е положителна, но не се заблуждавам.“

„Работата няма да свърши никога. За мен бе важно да видя, че тази седмица имаше ефект и имаме потенциал в тези момчета, които идват отдолу. Това е най-хубавото и радващото.

Момчетата играха по начин, който ми дава основание да си мисля, че е възможно някой от тях по-трайно да намери място в първия състав“, допълни новият треньор на Ботев.

„Аз изводите съм си ги направил. Няма да се оплаквам. На нас ни предстои доста интензивна програма срещу силни съперници. Няма място да навеждаме глава. Мястото ни е незавидно, но момчетата тренират с настроение и мисля, че ще се справим в трудната задача, която сме поели с отбора.“

„След толкова години в нашия футбол, ако кажа, че не съм се замислил, ще излъжа. Имах достатъчно време и дори си променях мнението в някои ситуации, но в крайна сметка това е Ботев и на Ботев не се отказва. Когато Ботев има нужда от нас, ние сме задължени да направим това нещо. Докъде ще ни стигнат силите и възможностите само Господ може да каже“, продължи той.

„Всичко е уточнено. Разбрахме се за пет минути. Заели сме се с тази задача и всичко друго остава на заден план“, каза още Ферарио Спасов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS