Фетел все още не е решил въпроса за бъдещето си

| Формула 1

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел все още не е решил въпроса за бъдещето си във Формула 1. Четирикратният световен шампион става свободен агент в края на сезона, когато договорът му с италианския екип изтича.

"Все още нямам отговор за бъдещето ми. Щях да съобщя, ако имаше нещо, но на този етап няма нищо ново. Просто трябва да се въоръжа с търпение и да чакам. Това може да отнеме две седмици, а може и повече, времето ще покаже. Промяна в положението в сравнение с началото на месеца няма. Не бързам с решението, защото искам да бъда напълно уверен, че правя най-правилния избор. Способен съм да постигна много с подходящия болид, всичко ще зависи от вариантите. Във физически план се чувствам така, както и в предишните години", коментира Фетел.

"Ферари" има проблеми от началото на сезона, който започна в началото на юли след почти четири месеца закъснение заради пандемията от COVID-19.

Фетел събра едва 9 точки от първите три старта в кампанията, като веднъж не успя да завърши, а най-доброто му класиране през 2020 година досега е шесто място.

Неговият съотборник Шарл Льоклер стартира кампанията с втора позиция за Гран при на Австрия, но в следващите две състезания не успя да стигне до точките.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още