ФИБА спря всички свои състезания

| Спорт, Баскетбол

Международната федерация по баскетбол спря всички състезания, които се провеждат под егидата ѝ заради епидемията от коронавирус. Заповедта влиза в сила от утре. 

Ръководството на международната централа пусна специално изявление по повод спирането на състезанията, в което обяви, че над всичко стои животът и здравето на треньорите, играчите, феновете и длъжностните лица.

ФИБА отложи четири турнира заради коронавируса

"Имайки предвид настоящата ситуация с епидемията от COVID-19, и с цел защита на здравето и безопасността на играчите, треньорите, длъжностните лица и феновете, днес ФИБА обяви, че всички турнири под егидата на Международната федерация по баскетбол са прекратени от утрешна дата - петък, 13 март", се казва в изявлението на ФИБА.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още