Филип Кръстев премина успешно медицински прегледи в Ман Сити

Младият талант на Славия Филип Кръстев е преминал успешно медицински прегледи в Манчестър Сити. Това призна босът на „белите“ Венци Стефанов:

„Преди малко стана ясно, че Филип се е представил чудесно на тестовете.Всичко е преминало успешно. Сега той ще се върне в България, а в началото на другата седмица би трябвало да финализираме сделката. Манчестър Сити го харесва много. Той ще остане да играе в Славия до зимата“, разкри Стефанов пред dsport.

Той заяви, че все още не е ясно къде точно ще се финализират преговорите – в България или в Англия, но вероятно представителите на английския гранд ще дойдат в София.

Цветелин Чунчуков: Никой не очакваше Славия да е в шестицата

.................................................

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още