Фланелка на Евандро с автографите на отбора на благотворителен търг

Димитър Пенев Димитър Пенев

Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев откри търг за фланелка на Евандро с благотворителна цел. Тя е да се помогне на малкия Александър Недков, който е на 12 години с диагноза Остра лимфобластна левкемия. Всички подробности вижте от съобщението:

"Eдно малко червено сърце има нужда от нашата помощ.
Александър Недков е на 12 години с диагноза Остра лимфобластна левкемия. В момента той се намира в онкологичното отделение на УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ", където вече тече лечение с химиотерапия, всекидневно преливане на кръв и други процедури, с които да бъде стабилизирано неговото състояние. Предстои му дълга борба, която е свързана и с много средства, непосилни за семейството на Алекс.

С цел да помогнем на детенцето, откривам търг за фланелката на Евандро, с която бразилецът отбеляза невероятен гол срещу Осиек на "Армията". Тя ще бъде разписана от целия отбор на ЦСКА. Нейната начална цена за наддаване започва от 500лв. Търгът ще продължи до 18 август (понеделник). Човекът, спечелил търга, ще получи фланелката лично от Евандро. Наддаването става в коментари под снимката или на лично съобщение.

Фланелката ще бъде предадена, след като най-високото предложение бъде преведено по сметката на детето и бъде предоставено платежното нареждане от банката. 
Нека заедно помогнем на малкия армеец Алекс отново да играе футбол! Нека го подкрепим, за да може да се радва на живота като всички деца и да спечели най-важния си мач!
Дарителска сметка в Райфайзен банк:
IBAN BG96RZBB91551082921088
Титуляр: Оля Любомирова Георгиева-Недкова

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още