Фондацията на сър Елтън Джон ще помага на млади спортисти и през 2020

dsport.bg

Фондацията за подпомагане на млади британски спортисти Elton John Sports Fund, основана и финансирана от големия сър Елтън Джон, ще продължи дейността си и през 2020 година. 15 млади спортни надежди ще бъдат подпомогнати, така че да разгърнат целия си потенциал в бъдеще. Информацията бе съобщена в Instagram. Ето какво написа сър Елтън Джон:  

„Стартирах през 2014 година Elton John Sports Fund и съм изключително горд, че през 2020 година ще помогнем на още 15 млади и талантливи британски спортисти. Младите хора са изправени пред толкова много предизвикателства и потенциални дистрактори. Поради тази причина е жизненоважно обещаващите млади спортисти да получат подкрепа и да бъдат насърчавани, така че да продължат спортното си израстване и да разгърнат потенциала си. Те са чудесни модели за подражание. С нетърпение очаквам да видя бъдещия им прогрес“.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ