Михаел Шумахер е напуснал болницата в Париж, където бе на няколко дневно лечение. Това заяви преди bTV френският журналист Ронан Флугоас. По думите му това е третият път, в който 7-кратният световен шампион във Формула 1 е бил на лечение в болницата "Жорж Помпиду".

Той разказа, че всички пъти, в които Шуми е бил в клиниката е кацал със своя хеликоптер в южно парижко предградие, което се намира на няколко минути от болницата.
"Знаехме, че светилото Филип Менаше, който практикува в тази болница, чака Шумахер. Моите колеги от редакцията на "Паризиен" бяха успели да разберат, че той два пъти е пребивавал в болницата през миналата пролет. И двата пъти е идвал с хеликоптер, който кацал в южно парижко предградие. Впечатляващо беше, че отникъде не се виждаше пациентът. Около него имаше окачена цяла мека конструкция, в синьо, която напълно прикриваше тялото и лицето му. Приличаше на скафандър. Около десетина души вървяха до количката. Едните бяха охрана от болницата. Другите обаче видимо бяха бодигардове. Всички със слушалки в ушите и непрекъснато предаваха информация на някого. Това е третото пребиваване на Шумахер при професор Менаше. Това значи, че става въпрос за процес на терапия с конкретни цели", обясни журналистът.
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS