Фюри и Уайлдър са натежали (СНИМКИ и ВИДЕО)

dsport.bg

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър са натежали в сравнение в първата битка помежду ми. Това показа кантара, през който двамата минаха тази нощ. Те ще се изправят на ринга един срещу друг в неделя в Лас Вегас. Както е известно, първата битка помежду им не излъчи победител.

Фюри ще има предимство в теглото. Кантарът показа, че той тежи 123,8 килограма. Това е със 7,4 килограма повече в сравнение с първата среща.

В същото време Уайлдър тежи 104,7 килограма преди биката, което е с 8,3 килограма повече в сравнение с първия мач.

“Това няма кой знае какво значение в мачовете при най-тежките. Винаги ми се е налагало да се бия с по-големи от мен, а неговото тегло само ще го направи по-бавен. Дайте го насам! Както вече казах, няма дори да мигна”, отсече Уайлдър.

“Теглото ми не е проблем. Това са 123 килограма чисто британско говеждо!”, отвърна в типичния си стил Фюри.

Солидна охрана имаше по време на кантара. Двамата бяха на няколко крачки един от друг, но това не им попречи да си разменят остри закани, обиди и да размахват средни пръсти.

Без среща лице в лице между Уайлдър и Фюри на кантара

Фюри към Уайлдър: Ще те спукам, коленцата ти треперят! (ВИДЕО)

Тайсън Фюри: След мача с Уайлдър ще гуляя с кокаин и евтини ку**и (ВИДЕО)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още