Ново 20: Фурнаджиев се отказа от БФС, подаде оставка

| БГ футбол

Атанас Фурнаджиев подаде оставка като вицепрезидент на БФС. Той направи това с писмо, разпространено до медиите. Отказът му идва точно 24 часа след като dsport.bg и Дарик радио съобщиха, че именно той ще наследи Борислав Михайлов и ще изкара целия мандат на управление - информация, която бе потвърдена от няколко източника.

Без конгрес! Фурнаджиев ще е новият шеф на БФС

Явно, реакцията на футболната общественост, която би се предизвикала от подобно действие е накарала Фурнаджиев да вземе днешното решение. Ето какво написа той до медиите:

"Уважаеми приятели и почитатели на футбола,
Направих своя сериозен анализ на създалата се кризисна ситуация и считам, че единствено Конгрес може да се справи с преодоляването. Затова решавам да подам оставка като Вицепрезидент на БФС и призовавам колегите да ме последват. Вярвам, че ще подкрепят свикването на конгрес през месец февруари 2020 г.

С уважение,

Атанас Фурнаджиев

Вицепрезидент на БФС"

Борисов: И 100 години Михайлов да е президент на БФС, ние няма да работим с него

Емил Костадинов: В България всеки може да прави и говори каквото си иска

Спецпрокуратурата: Ще дадем подробности при първа възможност

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още