Фурнаджиев: Ще има ВАР в България, получихме три оферти

| БГ футбол, efbet Лига

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев обяви, че в БФС са получили три оферти за въвеждане на технологията на видеоповторенията у нас.

"Ще има ВАР в България, получихме три оферти. Предстоят допълнителни преговори с трите фирми. Целта е до края на април да подпишем договор с една от тях", каза Фурнаджиев.

Членът на изпълнителния комитет и собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев също заяви, че ще има ВАР в България.

Домусчиев: Аз лично се притеснявам, все пак ситуацията не е приятна

"Рано е да се каже дали ще е от началото на другия сезон, но нашето желание е да въведем системата поне за плейофите.

Коментирахме ситуацията с коронавируса, имаме готовност да реагираме веднага. Или ще бъдат играни на затворени врати, или ще бъдат отлагани - каквото се налага, това ще се направи", добави Фурнаджиев.

"Не сме коментирали да издигаме Емил Костадинов за президент на БФС. Предложенията се правят от клубовете, не от управлението, така че всеки един член на футболния съюз има право да издигне кандидатура", обяви вицепрезидентът на БФС.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още