Футболист от Висшата лига смесва хапчета за сън с алкохол – шампанско или водка на тайни партита по време на локдауна заради пандемията COVID-19. Британският таблоид “The Sun” разкрива историята в съботното си издание, но без да споменава името на забъркания футболист.

В материала пише, че въпросният футболист пие тази комбинация между хапчета и алкохол, за да се почувства еуфорично.

Футболистът, чието име не се разкрива, купува опаковки Зопиклон на черния пазар и се чувства спокойно, тъй като тези хапчета не се откриват при допинг тестовете, които се извършват във Висшата лига.

Той го казва открито, но връстниците му го призовават да потърси помощ преди кариерата му да бъде разрушена.

Хапчетата имат лош ефект, защото на следващата сутрин сте сънливи и слабо продуктивни.

„Видях го как поглъща зопиклон, докато пие. Той е пристрастен. Съотборниците и приятелите му са наистина притеснени, защото това ще повлияе тотално на играта му“, коментира източник пред “The Sun”.

„На едно от тези партита играчът не беше на себе си и танцуваше на масата. Не знаеше какво прави или казва и не се притесняваше да бъде хванат. Той държи хапчетата за сън в своята чанта заедно с водата си, а шефовете на клуба не забелязват. Той смята, че е умен, защото предполага, че хапчетата не се откриват от антидопинговия контрол. Съотборниците му го съжаляват. Той е милионер и звезда, но в опасност, защото може да го изхвърлят“, казва още източникът на британския таблоид.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS