Футболист в Хърватия уби кокошка и бе изгонен от терена (ВИДЕО 18+)

Хърватският футболист Иван Газдек бе изгонен от игра, след като уби с ритник кокошка и я изхвърли извън терена.

Ситуацията се разигра по време на срещата от долните хърватски дивизии между тимовете на Йеленград и Ясеновец. Въпреки че домакините останаха с човек по-малко, те успяха да победят с 8:1.

Кокошки нахлуха на терена и прекъснаха мача. 23-годишният футболист, видимо изнервен от това, тръгна да ги гони. На видеото се вижда как той изритва една от кокошките, а тя остава неподвижна на земята. Футболистът я хваща и я захвърля надалеч. Главният съдия показа директен червен картон на Газдек за тези негови действия.

След края на двубоя футболистът говори за уебсайта „24 Sata” и даде своята гледна точка на случилото се: „Повярвайте ми, че не беше нарочно. Крайният победител все още не бе решен по това време (2:1 в полза на Йеленград) и аз бях изнервен. Кокошките непрекъснато влизаха на терена и прекъсваха играта. По тревата имаше множество пера, което е крайно нехигиенично. Отидох да изпъдя кокошките от терена и замахнах с крак. Убих една от тях по случайност“.

След това Газдек се извини на жената, чиято кокошка по-рано уби, и закупи нова.

От клуба защитиха своя футболист и заявиха, че няма да бъде наказван. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още