Футболисти на Наполи се запасяват с храна

| Италия

Футболисти на Наполи бяха заснети на дълга опашка в супермаркет. Става въпрос за Хосе Кайехон, Фернандо Йоренте и вратарят Давид Оспина. Кадрите бързо се разпространиха из социалните мрежи. Тримата, заедно с много други в Неапол, се опитват да се запасят с храна. Причината е епидемията от коронавирус, която изцяло е завзела Италия. Страната дори е под карантина.

В някои региони хранителните стоки по рафтовете на супермаркетите са пред изчерпване. Това навярно е породило притеснение у футболистите на Наполи, които веднага са се запътили към най-близкия хранителен магазин, откъдето да купят необходимите продукти.

Припомняме, че всички спортни събития в Италия, включително Серия А, бяха отложени до 3 април. През следващата седмица тимът на Наполи заминава за Испания, където ще се изправи срещу Барселона на „Камп Ноу“ при закрити врата. Двубоят е реванш, като двата тима завършиха наравно в първия мач.

Италия е втората страна след Китай с най-много болни от коронавируса.

Милан спря тренировки

Аталанта не пуска националите си заради коронавируса

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още