Футболистите на Левски са получили дължимите заплати

dsport.bg

Футболистите на Левски са получили дължимите заплати за изминалите няколко месеца. Това заяви Павел Колев след съвместно заседания на Надзорния и Управителния съвети. Той сподели също, че до края на работния ден „сините“ ще парафират с братя Цоневи и Андриан Краев.

Левски и Етър играят в събота от 18:30

Павел Колев: Най-лошото е зад гърба, в понеделник ще разберете заместника ми

Андриан Краев преподписа с Левски

„Братя Цоневи в момента пътуват насам, за да си подпишат договорите. До края на работни ден с тях и Андриан Краев ще подпишем. Това беше формалност, документално нещата са готови. Няма съществена промяна във финансовата ситуация. За първи път от една година можем спокойно да кажем, че сме обслужили всички с бивши футболисти. С много малко изключения такива футболисти вече няма. Левски може да гледа смело напред и да се осъществи новото сътрудничество с Palms Bet”, каза Колев.

„Голяма част от заплатите на сегашните футболисти са изплатени, има още малко. Бивши треньори не влизат в тази графа. С тях тепърва ще се разговаря“, добави той.

„По-конкретно трябва да отговори друг за договорите на останалите футболисти. Няма пречка Левски да започне първенството. Имаме необходимия брой професионални футболисти. Спортно-технически как ще седи отборът не е в моята компетенция“.

„Стана дума за нови попълнения, но когато има някаква яснота и преговорите напреднат, ще бъдете информирани веднага“, каза още Павел Колев, който утре освобождава поста си, а до 31 август, когато е Общото събрание, Левски ще има временен изпълнителен директор.

Официално: Братя Цоневи остават на ''Герена''

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още