Галин Иванов като играч на ЦСКА 1948: Отборът има перспектива

| БГ футбол, ЦСКА 1948

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Галин Иванов каза първите си думи след като се присъедини към клуба. Новакът в efbet Лига представи играча, който изигра последния си двубой за Славия при загубата от Берое.

"Добре се чувствам, щастлив съм, от две години водим преговори, най-накрая се договорихме. Спечели ме това, че отборът има перспектива, има добри идеи, аз имам нужда от ново предизвикателство. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна с каквото мога", коментира той.

"Играл съм с повечето момчета, добри футболисти са, мисля, че ще се справим добре. Радвам се, че само българи ще има в отбора. Личните ми амбиции са да съм жив и здрав, да играя всеки мач на високо ниво и да отбелязвам голове. Впечатлен съм от работата на Красимир Балъков, ще направим един добър отбор", добави Иванов.

Галин Иванов напуска Славия

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още