Галин Иванов: От доста време знаем срещу кого играем, имаме сили да преборим Унгария

| Национален отбор

Халфът на Славия Галин Иванов говори преди контролата на България с Беларус. Родните националите излизат в сряда вечер на стадион „Васил Левски“ в последна контрола преди решаващия мач с Унгария в края на март.

Според Галин Иванов България има силите да се пребори с Унгария особено след като нашите знаят своя съперник от доста време. За контролата с Беларус той смята, че от значение е тимът да изглежда добре, така че да натрупа самочувствие за двубоя с унгарците:

 „Разбира се, че осъзнаваме защо сме тук. От доста време е ясно с кого ще играем. Надявам се първо утре (срещу Беларус) да се представим добре, да играем със самочувствие, да изглеждаме добре на терена, така че срещу Унгария да имаме по-голямо желание, самочувствие. Не само да говорим празни приказки, но и да постигнем тази цел. Ивелин (Попов) е сред най-опитните състезатели. Аз мисля, че трябва да се концентрираме върху мача с Унгария. По-важен е колективът. Имаме сили да се преборим с Унгария“, коментира футболистът на Славия.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още