Гърци следят Робърта, без да имат сериозен интерес към него

| Левски, БГ футбол

Бронзовият медалист от гръцкото футболно първенство АЕК Атина следи ситуацията около нападателя на Левски Найджъл Робърта, въпреки че няма сериозен интерес към закупуването му, съобщава местното издание enwsi.gr.

АЕК Атина следи много футболисти, които могат да са в помощ на тима в атакуващ план през следващия сезон. Робърта е само част от дългия списък с набелязани играчи от спортния директор на гърците Илия Ивич.

В южната ни съседка се говори, че дори АЕК Атина да се спре на Робърта, столичният гръцки клуб няма никакво намерение да заплаща трансфера сума, което е много лоша новина за Левски, който разчита да вкара свежи пари в касата си с продажбата на нидерландеца. Все пак Найджъл Робърта е един от най-конвертируемите футболисти в сегашния тим на „сините“.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още