"Ситуацията е доста изненадваща, нещата се развиха бързо", заяви старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев преди дебюта си начело на разградчани, който ще бъде в реванша срещу Марибор. 

"Треньорската смяна понякога се отразява позитивно, а понякога негативно. Надявам се футболистите да дадат всичко, на което са способни, за да може нашия отбор да постигне целта си", анализира Генчев в Словения.

"Ситуацията между Марселиньо и предишния треньор беше изчистена. Този проблем беше решен отдавна. Той винаги е бил водеща фигура и се надявам утре да бъде такъв."

"Не очаквайте да кажа какъв ще е различния подход. Надявам се утре да изненадаме Марибор. Това, какво ще правим, ще разберат футболистите в съблекалнята. Все пак Марибор е домакин. Предполагам и те анализират своя мач в Разград и ще потърсят най-добрия подход. Ние сме подготвени за всякакъв стил на игра."

"Един мач не може да бъде разделян, дали ще търсим ранен гол или сигурност в защита. Ранен гол ще е добре дошъл за нас, но трябва да направим добра стратегия и ще я следваме. Надявам се това, което сме приготвили за утре да ни донесе успех."

"Нямам притеснения. Нещата се развиха бързо и неочаквано. Дори няма време за напрежение. Чувствам се спокоен, имаме добри футболисти, виждат какъв е момента и искат отбора да се класира."

"Дузпите един футболист или може или не може да ги изпълнява. Надявам се утре нещата да приключат по-рано с успех за нас", допълни Генчев.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS