Генерал Мутафчийски: От 15 май мислим да започнат индивидуалните тренировки на играчите

| БГ футбол

Началникът на националния оперативен щаб в борбата с коронавируса генерал Венцислав Мутафчийски, сподели пред БТВ, че българските футболисти най-вероятно ще започнат индивидуални тренировки на 15 май.

"Футболното първенство трябва да се поднови най-късно на 11 юни. За да стане това обаче, трябва поне две-три седмици подготовка на футболистите. От 15 май мислим да започнат индивидуалните тренировки на играчите.

Направен е график колко време ще има индивидуални тренировки. После ще се пуснат групови до пет души. На 5 август трябва да уведомим УЕФА за нашите отбори, които ще участват в евротурнирите", заяви ген. Мутафчийски.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още